Varning för bluff-företag

Öppnar starkt med ett inlägg om bluff & båg-företag. Som de flesta känner till så finns det ju ett väldigt smidigt sätt att kontrollera sig mot oseriösa aktörer och det är att checka sina leverantörer mot Svensk Handels varningslista.  Svensk handel levererar på begäran listor som innehåller organisationsnummer och bankgiro – plusgiro  som tillhör oseriösa företag. Med hjälp av dessa listor kan man lätt automatisera lösningar som gör att utbetalningar från sitt företag som går mot dessa nummer inte betalas ut. Vill man inte vara så överstyv så kan man ju kolla upp företaget på 121.nu. Kika på företagets infosida, där finns info om ett företag är med på varningslistan.

600px-Warning.svg

6 thoughts on “Varning för bluff-företag

  1. Läskigast av dom alla är dessa eländes domänkapare. Att sno domäner på andra tld och sälja dom dyrt som stryk och hota med att lägga upp porr på ettföretagsnamn.com det är för täskigt.

  2. hur får ni fram oseriösa företag då? synkar ni det mot Svensk Handels varningslista eller har ni en egen?

  3. tror dom på svenskhandel har missat att lägga till pffffff !! Jävla parasiter!!!

  4. En varning för två st blufföretag i Östergötland.
    Facila AB och SGT AB. Dessa företag har ett rykte att inte betala fakturor. Har själv väntat i 7 veckor efter faktura datum.. VARNING

  5. SM HANDELS AB I MALMÖ DEM LURAR DEJ ATT DE HAR FÖRETAG MEN DE BETALAR INGA FAKTUROR O DE HAR INGEN STYRELSE!! SÅ DÅ KAN NI RÄKNA UT RESTEN SJÄLVA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="" highlight="">